Det er den tradisjonsrike Istanbul-klubben Besiktas det handler om.

– Det har vært forhandlinger med Solskjærs agent, og han er tilbudt halvannet års kontrakt, hevder flere kjente tyrkiske journalister på sosiale medier.

Det gjelder blant andre TV-reporteren Övünç Özdem fra NTV og Yağız Sabuncuoğlu fra Sports Digitale. Sistnevnte har én million følgere på X.

Besiktas ligger i øyeblikket som nummer fem i den tyrkiske ligaen. Klubben har vunnet ligaen 16 ganger, senest i sesongen 2020/21.

Tidligere fredag meldte Besiktas at Riza Calimbay (60) hadde fått sparken som trener etter 41 dager i jobben. Før han var Burak Yılmaz i jobben i 31 dager.

Blant de mest kjente navnene som tidligere har trent klubben, er Vicente del Bosque, Jean Tigana, Bernd Schuster og Christoph Daum.

Det er nå drøyt to år siden Ole Gunnar Solskjær fikk fyken etter nesten tre år som manager i Manchester United. Det har gått mange rykter om nye klubber, men Solskjær har til nå valgt et rolig liv hjemme i Kristiansund.

Sluttpakken da han fikk sparken var ifølge lokalavisen Manchester Evening News på rundt 80 millioner kroner, så 50-åringen ikke ta jobben han ifølge de tyrkiske mediene er tilbudt . . .

Ronny Johnsen, Thomas Myhre, John Carew og Arild Stavrum har alle spilt for Besiktas.

VG har søkt Solskjærs agent Jim Solbakken, uten å få svar.