Med tap hjemme mot Cincinnati natt til søndag norsk tid er det klart, Lionel Messis klubb Inter Miami kommer ikke til sluttspillet i den amerikanske fotballigaen Major League Soccer (MLS).

Messi ble byttet inn etter 55 minutter. 23 minutter senere scoret Alvaro Barreal kampens eneste mål og sørget for borteseier.

David Beckham er medeier i Miami-klubben og de satset stort da de hentet Messi fra franske PSG foran denne sesongen. Men den argentinske monsterstjernen har slitt med skader og hadde mistet fem av de seks siste kampene da han kom inn som innbytter mot Cincinnati, skriver Aftonbladet.

Hjemmelaget hadde flest skudd, 16 mot Cinicinnatis 13, men gjestene hadde flest skudd på mål, seks mot Inter Miamis to.

To kamper gjenstår av grunnsesongen i MLS. Messi har scoret 12 mål på 13 kamper så langt denne sesongen. Nå kan kapteinen for den regjerende verdensmesteren se frem mot VM-kvalifisering, Argentina skal møte Paraguay og Peru i oktober.

Messi har investert i et krypinn på 1000 kvadratmeter ved vannkanten som rommer åtte soverom, ni bad, stor garasje, egen brygge og privat basseng og innendørs spa i sin nye by.