Østigårds lag fikk en marerittstart på kampen. Hjemmelaget scoret kampens to eneste mål før sju minutter var spilt av kampen. Kenny McLean og Jordan Hugill var målscorere med bare ett minutts mellomrom.

Alexander Tettey spilte hele kampen for Norwich. Nordmannen var også lagets kaptein i kampen.

Norwich topper tabellen i Championship. Coventry startet sesongen svakt, men har nå tatt seg opp til 16.-plass av 24 lag i serien. Østigård har spilt de aller fleste kampene for «The Sky Blues», der han er på lån fra Brighton ut sesongen.

Flaut tap for Rooney

Wayne Rooney gikk på en kjempesmell som Derby-manager i FA-cupen. Chorley vant 2-0 i tredje runde.

Det er en klubb helt nede på sjette nivå i engelsk fotball. Rooney overtok som midlertidig ansvarlig i Derby for noen uker siden, men laget sliter på alle fronter. Lørdag stilte Rooney med redusert mannskap på grunn av koronasmitte.

Connor Hall ble Chorley-helt på hjemmebane med et mål allerede etter ti minutter. Mike Calveley økte ledelsen noen minutter før slutt.

Everton trengte ekstraomganger hjemme mot Rotherham for å sikre 2-1-seier. Abdoulaye Doucouré ble matchvinner i første ekstraomgang.