Årsaken er at Liverpools stjernegalleri skal på treningsleir på La Manga fra samme dag som Gutan ankommer.

Onsdag formiddag skal TIL på sin årlige tur til den spanske solkysten. Der skal Gutan være til og med onsdag 22. februar.

De blir langt fra alene. Fra England reiser Liverpools A-lag på en fem dager lang treningsleir fra onsdag til og med søndag til samme sted ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Som følger av at de ble slått ut av FA-cupen skal ikke Liverpool i aksjon før 27. februar. Derfor vil hovedtrener Jurgen Klopp benytte anledningen til å reise på det avisen kaller en treningsleir i «varme værforhold». Interessant med tanke på at La Manga er kjent for en bitende iskald vind på denne tiden av året.

Kan bo med TIL

I TIL-leiren er det flere Liverpool-supportere. En av dem er Magnus Andersen.

– At Liverpool kommer er skøy, og det hadde vært artig å få sett noe til dem. Det er ikke hver dag man har muligheten til å se på slike folk, sier Andersen til iTromsø.

Den rutinerte TIL-spilleren erkjenner at det kribler litt ekstra med tanke på at han kanskje kan treffe på stjernene fra favorittlaget.

– Vi må i hvert fall finne prøve å finne ut hvor de trener, og når, sier Andersen.

Lite er klart vedrørende hvor storklubben skal bo, men i den engelske lokalavisen har de tatt med et bilde av Las Lomas Village, der TIL også holder hus under oppholdet.

– Jeg får ta med meg Kent-Are (Antonsen, red. anm) i en leiebil så får vi lete etter dem, sier Andersen og ler.

– Starstruck

Antonsen er i likhet med Andersen stor fan av klubben som hadde sin storhetstid på 1970- og 80-tallet.

– Det er veldig fint at de tar turen for å se på meg, spøker Antonsen.

– Jeg har fulgt Liverpool siden jeg var liten gutt, så det er litt ekstra morsomt at de skal dra dit hvor vi er, sier TILs venstreback.

For dersom det blir et møte med stjernene – enten på treningsfeltet eller i frokostsalen - legger Andersen ikke skjul på at det blir spesielt.

– Jeg får se hvor starstruck jeg blir hvis jeg møter noen av spillerne. Kanskje det blir en selfie eller autograf. Vi får bare holde øynene åpne, sier Andersen, som har en spiller han ser ekstra etter.

– Jeg liker Phillippe Coutinho veldig godt. De er jo mange verdensklassespillere, sier Andersen.

Liverpool har 13 kamper igjen av sesongen, og er per i dag nummer fire i Premier League.