– Freiburg scoret to mål på to mulige skudd. Jeg kan ikke huske noen andre sjanser for dem. Vi hadde gode øyeblikk, men vi manglet hele tiden noe, sier Tuchel i et intervju med tyske Das Erste.

Fiaskoen var et faktum da Lucas Höler satte inn 2–1 for Freiburg på straffe fem minutter på overtid. Dayot Upamecano stanget Bayern i ledelsen hjemme på Allianz Arena i kvartfinalematchen etter 20 minutter.

Deretter utlignet Nicolas Höfler åtte minutter senere med et utsøkt langskudd. Med 1–1 til pause hadde hjemmepublikumet grunn til å fortsatt tro på avansement, men i stedet endte matchen med en overraskende cupexit.

Tyske Bild omtaler resultatet som «en sensasjon». Seieren var den første for Freiburg i München noen gang.

MATCHVINNER: Etter å ha sendt Freiburg videre mot Bayern, på Allianz Arena, ble Lucas Holer så glad. Foto: AFP

Freiburg ligger for øvrig på 4. plass i Bundesliga, mens Bayern topper den tyske serien.

For snaut to uker siden ble Julian Nagelsmann sparket som Bayern-manager og erstattet av Tuchel. Sistnevnte åpnet karrieren for «Die Roten» med seier over Borussia Dortmund i Bundesliga.

Etter tapet for Freiburg kan 49-åringen vente seg mange kritiske spørsmål og misnøye fra supporterne.

Bayern møter Erling Braut Haalands Manchester City i kvartfinalen i Champions League med oppgjør 11. april og 19. april.

Eintracht Frankfurt vant tirsdagens øvrige cupkamp med 2–0 over Union Berlin. Den franske landslagsspilleren Kolo Muani satte inn begge scoringene for hjemmelaget i første omgang. Morten Thorsby kom inn i pausen for Union.

SMELL: Thomas Tuchel klarte ikke å ta Bayern videre fra kvartfinalen i den tyske cupen. Foto: AFP