De franske avisene L’Equipe og Le Parisien skriver at presentasjonen vil finne sted onsdag klokken 14:00. Pressekonferansen er nå utsatt til klokken 16.

Tidligere onsdag ble det klart Christophe Galtier er ferdig som PSG-manager.

Den 56 år gamle franskmannen ble forrige uke pågrepet for diskriminerende kommentarer, men ryktene om en avgang hadde svirret i lang tid før det.

FERDIG: Christophe Galtier og PSG er enige om å avslutte arbeidsforholdet. Foto: Michel Euler / AP / NTB

Enrique var siden 2018 spansk landslagssjef – uten at det ga voldsom suksess – før han ga seg etter VM i 2022. Før det tok 53-åringen ni trofeer som sjef i Barcelona mellom 2014 og 2017. Blant de en Champions League-tittel i 2015.

Den kommende ansettelsen av Enrique vil gjøre han til det franske hovedstadslagets syvende manager på tolv år – og det tredje managerbyttet de siste tre sesongene.

Helt siden PSG ble kjøpt av Qatar Sports Investment i 2011 har forventningene til Paris-klubben vært skyhøye, og målet var å boltre opp et lag som skulle vinne Champions League.

Klubben har hentet verdensstjerner både på banen og på benken for å oppnå nettopp det, men tolv år senere er klubbens siste europeiske trofé fremdeles cupvinnercupen fra 1996.

Listen over sparkede PSG-managere er stjernespekket og flere av dem har oppnådd europeisk suksess – enten tidligere eller i ettertid.

Ingen har klart det i PSG.

  • Ancelotti har ledet lag til Champions League-triumf fire ganger. To ganger med Milan (2003 og 2007) og to ganger med Real Madrid (2014 og 2022).

  • Emery vant Europa League tre år på rad med Sevilla i 2014, 2015 og 2016. Sesongen 2020/21 tok han Villarreal til samme tittel.

  • Tuchel tapte Champions League-finalen med PSG mot Bayern München i 2020. Året etter vant han klubbfotballens gjeveste turnering med Chelsea.

  • Hverken Blanc, Pochettino eller Galtier står med en europeisk tittel som manager.

Det er ryddet plass i troféskapet på Parc des Princes, men det nærmeste PSG har vært å fylle plassen er annenplassen i Champions League sesongen 2019/20.

Denne sommeren forlot Lionel Messi klubben, til fordel for Inter Miami, og PSG står i fare for å også miste både Neymar og Kylian Mbappé. Det kan bety en ny omstrukturering av klubben.

PSG har siden 2011 totaldominert i Frankrike og vunnet Ligue 1 hele ni ganger. Tross enorm suksess i hjemlig liga er PSG stadig på jakt etter manageren som kan sørge for at klubben lykkes i Champions League.