Briten Jim Ratcliffe er en annen mulig kjøper av den engelske storklubben.

– Jeg har hatt et langvarig forhold til Qatar på grunn av mitt engasjement i Paris Saint-Germain ... men det har ikke vært noen diskusjon i det siste, sier Beckham til CNBC.

United-legenden - som eier den amerikanske klubben Inter Miami - var ambassadør for fotball-VM i Qatar i 2022.

– Man United vil alltid være Man United, de vil alltid være en av de største klubbene i verden. Nå må vi komme tilbake til det for fansen, spillerne, trenerteamet og manageren, for i øyeblikket er det ingen stabilitet. Snakket må igjen bli om det som skjer på banen, ikke utenfor banen.

– Jeg ønsker å se en eiergruppe som vil ta det tilbake til det det burde være. Jeg sier ikke at de tidligere eierne har gjort en dårlig jobb, fordi vi fortsatt har vært veldig suksessrike både på og utenfor banen, men for meg er det rett tid for noen andre tar over.

QATAR: David Beckkham var til stede på Formel 1-løpet i Doha sist helg. Her sammen med McLarne-føreren Lando Norris. Foto: James Moy / Pa Photos / NTB

CNBC skriver at det har vært rapporter om at den tidligere midtbanespilleren på United ville tilbudt en rolle som ambassadør dersom den styrtrike mannen fra Qatar overtar klubben.

Glazer-familien har eid Manchester United siden 2005 og har ingen stor stjerne blant supporterne.

Manchester United har hatt en trøblete sesong til og er nummer 10 på tabellen i Premier League etter fire seirer og fire tap. Klubben tok sitt første trofé på seks år da det ble seier i ligacupen i vår.