— Det var fantastisk deilig å tre på seg den gule drakta igjen. Å spille fra start var kjekt, og vi spiller en god førsteomgang hvor vi følger planen til punkt og prikke, sier Mads Stokkelien.

Etter en travel uke med flytting fra USA og New York var det en lettelse å kunne spille for Start.

— Det har vært en utrolig hektisk uke med deadline, flytting og jetlag. Det forteller hvor vanvittig lyst jeg har til å bidra for Start. Jeg føler jeg gjør en god førsteomgang og klarer å skape litt problemer for Godset. Det vil bli bedre og bedre, mener Stokkelien.

Høydepunkter Strømsgodset-Start 2-1

Imponert av fansen

Etter kampen roset den hjemvendte spissen lagets supportere.

— Jeg er utrolig takknemlig for støtten jeg har fått de siste dagene. Start-supporterne har vært fantastiske. De sang en halvtime etter kampen, det er godt å ha sånn støtte.

- Hvordan har det vært å komme inn i laget?

— Jeg har mange venner her fra før og prøver å spre godt humør og positivitet. Vi har hatt det veldig kjekt de siste dagene, påstår Hånes-gutten, som legger til at troen er stor for månedene fremover.

— Selv om vi er utrolig forbanna og skuffa er humøret fint i garderoben. Vi har utrolig stor tro på at vi gjør en god kamp og får tre poeng mot Haugesund neste helg.

Ble sliten

Stokkelien hadde flere gode muligheter til å score, og kunne fått en ordentlig drømmedebut.

- Å få 90 minutter var utrolig godt. Jeg begynte å bli sliten mot slutten, men jeg klarte å spille greit likevel.

Start-trener Mons Ivar Mjelde synes Stokkelien gjorde sine saker godt på topp for Start.

— Jeg synes Mads gir energi til de rundt seg. Han leverer en imponerende kamp til tross for at han ikke har spilt så mye i det siste. Han er en håndfull for stopperne til Godset, sier Mjelde.

Treneren tror Stokkelien har mer å gå på.

- Det er noen situasjoner der en Mads Stokkelien i ordentlig kampform hadde smelt til, tror jeg. Men det var nære på, mener Mjelde.

Starts beste mot Strømsgodset, Kristoffer Ajer, mener spissen har et klokt fotballhode.

— Han er veldig enkel å spille med og har kommet veldig bra inn i laget. Mads bidrar med ny energi. Det var fint å spille med Mads, mener 17 år gamle Ajer.

Ros fra ekspert

25-åringen kan være akkurat den spilleren Start trenger etter salget av Matthias Vilhjalmsson til Rosenborg, tror fotballekspert i CMore Amund Skiri.

— Mads er et godt oppspillspunkt og jeg synes han leverer en god forestilling i dag. Han klarer å binde opp forsvaret og vil bli en viktig mann for Start, sier den tidligere Ålesund-stopperen.

Skiri mener kampen mot Godset var et steg i riktig retning for sørlendingene.

— Det som så blytungt ut for noen dager siden virker nå mye mer positivt. Start var langt bedre i dag, sier Skiri.