Vestlandshallen (BT): Branns midtstoppertalent Fredrik Pallesen Knudsen (20) er ønsket av FK Haugesund.

Fredag spilte Knudsen litt av annen omgang da Brann slo Nest-Sotra i årets første treningskamp. Nå kan et klubbskifte være det neste som venter forsvareren.

Tause sjefer

Verken Haugesund-sportssjef Jostein Grindhaug eller Brann-sportssjef Rune Soltvedt ønsker å gi kommentarer om saken.

Heller ikke spillerens agent, Daniel Steinfeld, er snakkesalig.

– Jeg vil ikke kommentere dette, sier Steinfeld.

Men etter det BT forstår, skal Knudsen være et navn som raskt kom opp i Haugesunds midtstopperjakt. Klubben er åpne om at de vil styrke posisjonen, der de har mistet sin tidligere kaptein William Troost-Ekong til belgiske Gent.

Kontraktssamtaler med Brann

Fredrik Knudsen var i fjor på utlån fra Brann til Åsane, der han imponerte og i høstsesongen ofte hadde kapteinsbindet rundt armen.

Fra nyttår av har den høyreiste forsvareren vært tilbake på Branns treningsfelt, men det kan vise seg å bli for en kort periode.

Interessen fra Haugesund beskrives som svært reell, og Brann skal være godt kjent med den. Knudsen er inne i sitt siste kontraktsår med Brann, noe som selvsagt får betydning for en eventuell overgangssum. Det kan også bli aktuelt med en utlånsavtale, men det forutsetter trolig at Brann forlenger avtalen med Knudsen. Det har de lenge ønsket, men spilleren og agent Steinfeld, har forholdt seg avventende til dette.