16 000 tomme plastflasker i et flaskebasseng på tilhenger får Skandia Cup-deltakerne til å stå i kø for å ta et «sommerbad». Én av flaskene kan nemlig gjøre en heldig fotballspiller 10 000 kroner rikere.

- Morsomt

Marthe Aleksandersen og Cornelie Saksvik stupte uti bassenget tirsdag formiddag.

- Jeg ville prøve å vinne pengene, og så var det morsomt å prøve og bade i tomflasker, sier Aleksandersen.

Før de fikk prøve lykken måtte venninnene svare på tre panterelaterte spørsmål fra Ingebrigt Holstad og Audun Bakke, som turnerer rundt i Norge med «SommerPANTruljen».

Quiz

Aleksandersen og Saksvik svarte riktig på alle tre spørsmålene, og fikk derfor ett minutt i flaskebassenget til å finne vinnerflasken.

- Det hadde vært fint med ti tusen kroner, men to flaskekjølere er kjekt det også, sier Saksvik med et smil etter at hun fikk høre at hennes flaske ikke inneholdt førstepremien.

Jentene spiller på Ranheims J13-lag, og åpningskampen i Skandia Cup tapte de 7-0 mot Flatås. Rett etter flaskebadet skulle Freidig få svi for nederlaget dagen før.

Marthe Aleksandersen (nærmest) og Cornelie Saksvik badet i panteflasker under Skandia Cup på Lade. I én av flaskene er det gjemt en premie på 10 000 kroner. Foto: ØIVIND PRESTHUS
Marthe Aleksandersen (til venstre) og Cornelie Saksvik måtte svare på tre panterelaterte spørsmål før de fikk prøve seg i flaskebassenget. Foto: ØIVIND PRESTHUS