Med åtte spisser på laget var Lånke G11 klare til å slå enda et bylag i Skandia Cup i går. Selvtilliten til spillerne var upåklagelig foran kampen mot Flatås 2 på Ladesletta.

–Vi skal eie dem, altså knuse dem skikkelig, sier Emil Aaen rett før kampstart.

Lånke slo Sverresborg 3–1 på mandag, og troen på å slå nok et bylag vokser i det de ser Flatås-spillerne.

– De ser korte ut, det blir nok enkelt å score på hjørnespark, sier en av spillerne forventningsfullt.

Stjernespillere

Lånke-trener Tom Lier forteller at etter kampen mot Sverresborg sto det frem fire målscorere på laget, selv om dommeren bekreftet at Lånke bare puttet tre mål i kampen. Til tross for at alle åtte spillerne på laget sier de spiller spiss, så er det solid arbeid i forsvar som skal sørge for seier mot Flatås, sier Lier til spillerne sine.

– Slapp av, du har gjort oss til stjerner, svarer Gøran Ulvin Skaland.

Og andre kamp i Skandia Cup begynner bra for Lånke. Henrik Vilvang setter inn det første målet, før Skaland øker til 2–0 og 3–0 før pause.

Sure bylag

Etter pause går det dårligere for stjernespillerne til Lånke. Mens sommersola skinner over Trondheim, mister de taket på kampen og Flatås scorer tre ganger. Kampen ender uavgjort 3–3. Etterpå sies det at Flatås-spillerne var litt større enn forventet, og keeper Sjøvold oppsummerer kampen kort.

– Vi spiller en god førsteomgang og en dårlig andreomgang. Nå skal vi hjem å se på VM, sier han.

Sjøvold og kompisene synes det er morsomt å spille Skandia Cup, og kampene mot lagene fra Trondheim ser de frem til.

– Vi synes det er kult å spille mot nye lag som vi ikke møter i serien. Det beste er å slå bylag, for de blir så sure når de taper mot oss, sier Sjøvold.

Samtlige spillere på Lånke G11 sier de spiller spiss. På laget spiller David Lier, Ruben Sjøvold, Håvard Aarvik Hansen, Gøran Ulvin Skaland, Emil Aaen, Edvard Melandsø, Sivert Sluttås og Henrik Vilvang. Foto: ØIVIND PRESTHUS