Odermatt ledet med to tideler til Lucas Braathen etter førsteomgang og den suverene sveitseren så seg aldri tilbake.

Han vant med 49 hundredeler foran Braathen. Tredjeplassen gikk til sveitsiske Loic Meillard.

Til tross for det ikke ble seier på den norske 21-åringen, var det en strålende fornøyd Braathen i målområdet.

– Å forsvare en pallplass har jeg kun gjort en gang før, så det er veldig kult og jeg er veldig stolt. Jeg er fornøyd altså. Jeg vet nivået jeg har på trening, men har ikke fått vist det så mye i renn i år, sier Braathen til Viaplay etter rennet.

– Hvordan skal du slå Odermatt?, spør Kjetil André Aamodt.

– Nei, da må jeg trene noe så inn i ..., svarer Braathen.

Marco Odermatt har kommet på pallen i alle åtte storslalåmrenn denne sesongen.

PALLEN: Lucas Braathen (f.v.) kom på en annenplass lørdag bak Marco Odermatt. Loic Meillard (t.h.) sikret tredjeplassen. Foto: CHRISTIAN HARTMANN / Reuters

Henrik Kristoffersen vant begge storslalåmrennene i slovenske Kranjska Gora forrige helg, men greide ikke opprettholde den gode formen da han kjørte ut i 1. omgang.

Aleksander Aamodt Kilde gjorde comeback i storslalåm lørdag, og vinneren av verdenscupen i utfor og super-G imponerte virkelig.

Kilde lå sist og som nummer 23 etter førsteomgang. Han hadde best løypetid i 2. omgang av samtlige og klatret opp til en 11.-plass.

Atle Lie McGrath ble nummer åtte, mens Alexander Steen Olsen ble nummer ti. Det var Steen Olsens første topp ti-plassering for karrieren.

Det ble dermed tre nordmenn blant de ti beste.

Rasmus Windingstad endte som nummer 19 - 2,28 sekunder bak Odermatt.

Herrenes siste renn for sesongen er søndag. Da skal Henrik Kristoffersen og Lucas Braathen kjøre om sammenlagtseieren i slalåmcupen. Kristoffersen leder med 48 poeng til toer Braathen.