Larry Nassar ble funnet skyldig i flere seksuelle overgrep på amerikanske turnere. Nyhetsbyrået AP skriver at han skal ha blitt knivstukket to ganger. De siterer anonyme kilder.

ABC News skriver at Nassar skal ha blitt overfalt i fengselet. De siterer og anonyme kilder.

Simone Biles, den mest kjente amerikanske turneren, har sagt at Nassar forgrep seg på henne. I alt 265 kvinner har sagt at Nassar forgrepet seg på dem. Også Aly Raisman og McKayla Maroney vitnet i saken og fortalte om overgrepene de ble utsatt for.

– Vi led, og fortsatte å lide, fordi ingen fra FBI, turnforbundet, eller USAs olympiske komité gjorde det som var nødvendig for å beskytte oss. Vi har blitt sviktet og vi fortjener svar, sa Biles under høringen av saken.

VITNET: Simone Biles fortalte i retten om overgrepene hun ble utsatt for. Foto: Graeme Jennings / AP / NTB

– Det aller første Larry Nassar sa til meg, var at jeg måtte skifte til en shorts uten truse, fordi det ville gjøre det lettere for ham å arbeide med meg. I løpet av få minutter hadde han fingrene sine inni min vagina, sa Maroney under høringen.

Legen erkjente straffskyld for å ha misbrukt flere unge turnjenter i 2017. Han ble dømt til fengselsstraff på inntil 175 år.

Tilstanden til Nassar skal være stabil etter knivstikkingen.