Byåsen-trener Geir Oustorp krever at klubben har ambisjoner om å kjempe i gullkampen om han skal ta ett nytt år som trener. Foto: VEGARD EGGEN

– Jeg har pratet med Drammen, og ballen ligger hos dem. De skal prate med to andre, og de regnet med å komme med en tilbakemelding i løpet av neste uke, sier Oustorp til Adresseavisen.

Byåsen-treneren ga i fjor høst beskjed om at han kom til å forlate klubben etter sesongen på grunn av familiesituasjonen. Nå har han imidlertid gitt signaler om at han kan overtales til å fortsette ytterligere én sesong, men Oustorp stiller knallharde krav til Byåsen-ledelsen.

– Jeg har noen krav til Byåsen som de ennå ikke har svart meg på. Jeg regner med å få svar fra dem også i løpet av neste uke, sier Oustorp.

Treneren har gitt beskjed om at klubben må hente en ny høyreback av høy standard. Dessuten må han få beholde sine viktigste spillere. Det gjelder i hovedsak klubbens heteste salgsobjekt, Marit Malm Frafjord, i tillegg til Camilla Herrem og Gøril Snorroeggen, som er kontraktsløse etter sesongen. Klubben må også vise at den har like høye sportslige ambisjoner som treneren selv.

– Byåsen må ha en uttalt målsetting om gull neste sesong?

– Det stemmer.

Foto: VEGARD EGGEN