Levanger – Brann 4-1 (2-0)

Målsjanser: 9-4

1. divisjon, menn. 10.runde. Moan Idrettspark.

2500 tilskuere

Mål: 1-0 Adri Mateo Lopez (21.min), 2-0 Bendik Bye (28.min), 3-0 Ørjan Hopen (47.min), 4-0 Benjamin Stokke (63.min), 4-1 Erik Huseklepp (86.min)

Dommer: Bjørn Hansen, Kolbotn.

Gult kort: Adria Mateo Lopez, LFK. Vadim Demidov, Brann

Levanger:

Startet kampen i høyt press og kriget Brann ut av stilen. Fikk mange gunstige brudd sentralt i banen som følge av at hver enkelt spiller gjorde det vanskelig for motstanderen å finne løsninger. De to målene i 1.omgang kunne se ut som ha blitt skapt ut av tilfeldigheter, men da Levanger-spillerne jaget på hver eneste mulighet, fikk de målene gratis. Selv om Lopez´ gjorde mye av jobben selv med sitt fantastiske kremmerhus og Bye presset keeper til å gjøre en hårreisende feil. Levanger fortsatte overkjøringen i 2.omgang. Med trykk defensivt og viljen til å jakte scoring etter scoring, leverte Levanger den beste kampen på Moan på lang tid.

NB! Dette var Levangers største seier denne sesongen.

Dagens Ivers: Ørjan Hopen