De 15 år gamle jentene på Byåsen 2 overkjørte til tider Trygg Lade 2, og gikk til pause med hele 4-0. Dette ble også sluttresultatet etter en andreomgang med lite spenning.

Fotball er lagspill

- I dag var vi gode, sier tomålsscorer Sandra Følstad.

- Vi fikk til spillet vårt, holdt ballen langs bakken, og kom til gode sjanser.

Lagvenninne, Andrea Edlund, trekker fram det gode samspillet som hovedårsaken til suksessen i dagens kamp.

- Det er en grunn til at fotball blir kalt et lagspill, og på laget vårt er alle like gode, sier Edlund.

- De gjør som jeg sier

Trener, Sverre Hvidsted, er også strålende fornøyd med laget. Og er ikke i tvil om hvorfor Byåsen 2 vant såpass overlegent.

- De gjør som jeg sier, ler Hvidsted.

- De er i bevegelse, hjelper hverandre og tørr å være gode.

I det Hvidsted skal til å fortsette blir han avbrutt av ei vilter blondine:

- Du må ikke avsløre alle hemmelighetene våre du nå, Sverre, sier Ingeborg Langhelle.

Vil ha revansje

Byåsen-spillerne er svært fornøyde med egen innsats i turneringen, og det er ikke beskjedne målsetninger jentene deler etter kampen.

- Vi skal vinne hele cupen, sier tomålsscorer Sandra Følstad.

Laget tok seg helt til finalen i fjorårets Skandia Cup, men tapte knepent på målstreken.

- Vi tapte finalen i fjor, så i år skal vi ha revansje, sier Andrea Edlund sikkert.

Vinnerglede: Byåsen-jentene var strålende fornøyde etter 4-0-seieren, og feiret like gjerne med bananer. Foto: LENA JØRGENSEN
Vinnerglede: Byåsen-jentene var strålende fornøyde etter 4-0-seieren, og feiret like gjerne med bananer. Foto: Lena Jørgensen
God lagfølelse: Jentene trekker fram godt samspill som en av de viktigste grunnene til seieren. Foto: Lena Jørgensen