Mål: 0-1 Kleinheisler 26. min

Dommer: Mark Clattenburg, England - 4

Gult kort: Norge: Tettey, Elabdellaoui, Ungarn: Gera, Kadar, Gusmics

Norge:

Et perfekt angrep kunne gitt Norge en drømmestart allerede etter tre minutter. Maktet ikke å følge opp, og slet etter hvert med å holde aggressiviteten oppe, og å sette nok fart i spillet. I stedet ble det litt halvslapt tempo og masse dueller. Svakt forsvarsspill og en ikke patent keeper Nyland da gjestene tok ledelsen med knappe halvtimen spilt. Våknet noe etter baklengsmålet, og maktet å presse gjestene i de periodene tempoet ble skrudd opp.

Mer inspirert i starten av andre omgang, med mye ballkontroll og bra tempo. Ble snytt for straffespark etter knappe timen da Elabdellaoui ble revet over ende i feltet. Klarte å holde trykket oppe, men slet med å komme til klare målsjanser. Redning på streken etter tabbe fra Ungarns keeper etter corner. Så gjentok historien seg fra første omgang, hvor aggressiviteten og tempo dalte. Innbytter Helland kom inn og skapte farligheter umiddelbart. Kunne reddet Norges ære tre minutt før slutt, men headen gikk i tverrliggeren.

ØRJAN NYLAND

Ikke patent på baklengsmålet som han burde tatt. God redning på Ungarns største mulighet etter pause.

3

OMAR ELABDELLAOUI

Kom villig på løp fremover. Omtrent ren ving i perioder etter hvilen. Holdt litt lenge på ballen. Snytt for straffespark.

5

EVEN HOVLAND

Puslete i duellspillet. Virket rusten. Bidro ikke til trygghet bak.

3

VEGARD FORREN

Ikke sedvanlig konge av egen sekstenmeter før pause. Slet med store Szalai.

4

TOM HØGLI

Klart rusten etter skadefravær. Mistet sin mann på Ungarns første avslutning, og for langt unna på 0-1. Bedre etter hvilen