I Liverpools første kamp etter sjokknyheten om at manager Jürgen Klopp gir seg etter sesongen, glitret elevene hans tidvis på Anfield.

Curtis Jones, Darwin Nunez, Diogo Jota, kaptein Virgil van Dijk og Ryan Gravenberch sto for scoringene da Championship-laget Norwich ble slått 5–2.

– Det var en perfekt kamp. Vi scoret en haug av mål og pådro oss ingen skader, sier målscorer Jones til ITV.

– Det var en gledelig dag fordi vi har spillere som kommer tilbake fra skade, følger kaptein Virgil van Dijk opp på BBC.

Backduoen Andy Robertson og Trent Alexander Arnold kom begge inn fra benken. Førstnevnte har vært ute med skade siden oktober i fjor.

Se høydepunktene øverst i saken!

Klopps mannskap møter enten Watford eller Southampton i femte runde. De må spille omkamp etter 1–1 tidligere søndag.

• Luton – Manchester City

Ikke alle lag er klare for den 5. runden ennå, derfor er det flere lag i samme oppgjør.

De regjerende «The Treble»-vinnerne Manchester City reiser til Luton neste runde. Maidstone fra nivå seks skal møte enten Coventry eller Sheffield Wednesday på fremmed gress.

Den 5. runden vil bli avholdt i midtuken den siste uken i februar.

MØTER LUTON: Manchester City og Erling Braut Haaland møter Luton i FA-cupens 5. runde i februar. Foto: LEE SMITH / Reuters / NTB

På Anfield utmerket 19 år gamle James McConnell seg tidlig mot Norwich. I sin første A-lagskamp fra start sto han bak Liverpools første scoring.

Midtbanespilleren slo et glimrende innlegg på bakerste stolpe og fant Curtis Jones, som headet hjemmelaget i ledelsen før kvarteret var spilt.

Deretter sjokkerte Norwich med å utligne ved Ben Gibson på sin første sjanse i kampen syv minutter senere.

Etter 27 spilte minutter fant Liverpool-back Conor Bradley lagkamerat Darwin Nunez utenfor 16-meteren, som tok med seg ballen inn i feltet og sendte hjemmelaget tilbake i ledelsen.

Deretter satte Diogo Jota inn 3–1 i andre omgang, før innbytter og kaptein Virgil van Dijk stanget inn vertenes fjerde for dagen på en corner.

Norwich-innbytter Borja Sainz fikk drømmetreff og reduserte bare fem minutter senere, men klarte ikke å ta igjen forspranget.

I stedet avsluttet Ryan Gravenberch et vakkert Liverpool-angrep på overtid og satte inn 5–2.

Tidligere denne uken ble Liverpool klare for finalen i ligacupen etter at de slo Fulham 3–2 sammenlagt.