Zuccarello noterte seg både for et mål og en assist da Minnesota Wild slo New York Rangers 5–4 etter straffekonkurranse.

Wild kom imidlertid dårlig ut og lå under 0–3 etter første periode, men klarte å score to ganger i andreperioden. Ryan Hartman det første, hvor Zuccarello hadde assist, mens svenske Joel Eriksson Ek scoret det andre.

SCORET PÅ STRAFFE: Mats Zuccarello overlistet Jonathan Quick i Rangers-buret i straffekonken. Foto: Nick Wosika / Reuters / NTB

Tidlig i tredje periode scoret nordmannen, før Rossi ga Wild ledelsen for første gang i kampen 05.20 ut i siste periode. Rangers utlignet imidlertid , og det sto uavgjort ved full tid.

Etter en målløs forlengning var det klart for straffekonkurranse. Den vant Wild, og også her noterte Zuccarello seg for scoring.

Nordmannen topper poengstatistikken i Wild, og ligger på 23. plass totalt.

Han slo for alvor gjennom i New York Rangers hvor han spilte i ni sesonger og ble en av klubbens stjerner i perioden.