Det er klart for tidenes første Formel 1-løp i sol- og partybyen Miami.

Lewis Hamilton har varmet opp med golf med NFL-ikonet Tom Brady. Max Verstappen dro på baseballkamp sammen med lagkamerat Sergio Perez, mens Pierre Gasly hadde stjerner i øynene da han møtte basketballegenden Michael Jordan.

Også en nordmann har bidratt på festen så langt, DJ-en Kygo spilte under Miami Opening Party på Hard Rock Stadium, og der fikk han selskap av McLaren-sjåfør Lando Norris.

Kygo var også sammen med Norris og en av verdens beste golfere, amerikaneren Dustin Johnson, på golfbanen.

Billettene for søndagens løp koster mellom 6.000 og 200.000 kroner, ifølge vividseats.com. På ticketnetwork.com koster billigste billett nesten 10.000 kroner. De «billigste» billettene er utsolgt for lengst.

Yachtene har lagt til kai, kjendisene er på plass med sine enveis solbriller. Det kan virke som om Formel 1 har fått sitt «andre Monaco».

Lewis Hamilton smilte og var tilsynelatende i strålende humør på golfbanen med det store amerikansk fotballikonet Brady. Kanskje kan det være fordi Mercedes omsider har fått litt orden på bilen, etter en voldsomt dårlig start. I Italia for snart to uker siden, ble han tatt igjen av Verstappen med en runde.

– Vi har funnet flere måter å forbedre bilen på, og vi vil gjennomføre noen eksperiment i Miami, som forhåpentligvis bekrefter fremskrittene for veien videre, sier Mercedes-sjef Toto Wolff skriver Formula1.com.

Charles Leclerc leder VM. Han har 86 poeng, Max Verstappen er nummer to med 59 poeng, mens Sergio Perez har 54 poeng. Lewis Hamilton er helt nede på 7. plass, 58 poeng bak ledende Leclerc.

– Dette laget har vist viljestyrke over så mange år, og den vanskelige starten på denne sesongen har tent en flamme i alle som jobber i og med laget, som har bestemt seg for å få dette rett, sier Wolff.

VM-leder Charles Leclerc har ladet opp på baseballkamp, Ferrari-føreren så Miami Marlins.

– Det var fiiiiiiiint, skriver Leclerc på Instagram.

Mens Mercedes-fører George Russell var på basketballkamp og så Miami Heat. Han smilte og vinket til stadionkamera.

Søndagens løp har en bane på 5,41 kilometer. Hver runde har 19 svinger, og det er forventet toppfart på 320 kilometer i timen, snittfart kommer til å bli rundt 223 kilometer i timen. Det blir tre DRS-soner.

Flere førere, som Verstappen og Hamilton, har uttrykt en viss skepsis til banen foran løpet. Alpha Tauris Yuki Tsunoda mener banen er smal, kanskje i overkant smal.

– Den er veldig utfordrende og annerledes. Spesielt sektor tre, det er så krappe svinger. Om det blir sikkerhetsbil, så kommer det til å bli skikkelig trafikk-kaos, sier Tsunoda skriver express.co.uk.

BASEBALL: Sergio Perez og Max Verstappen (t.h.) var på baseballkamp onsdag. Foto: Michael Reaves / AFP

Red Bulls Sergio Perez tror også på en krevende søndag, han håper asfalten vil være å være god å kjøre på.

– Jeg mener det er en god bane. Den har noen utfordrende steder hvor det er vanskelig å få ordentlig sikt, og det kan bli vanskelig, sier Perez.

KUNSTIG VANN: Ved Formel 1-banen i Miami er det lagd en kunstig båthavn. Det som ser ut som vann er malt på, så båtene står definitivt fast for helgen. Foto: Wilfredo Lee / AP

Alfa Romeos finske fører Valtteri Bottas er klar for action.

– Det er ganske lange strekninger og noen steder hvor det er gode muligheter for forbikjøringer. Så får vi se hvordan dette er i virkeligheten, men på papiret ser det bra ut, sier Bottas skriver express.co.uk.