De har vært her siden mandag kveld, og har hatt en eventyrlig oppvarming til kampen.

- Vi bryr oss ikke om været, vi er irer. Det viktige er at vi er her for å avgjøre i dag, sier Lauren Smyth, en av to jenter i gjengen.

Etter uavgjort mot Dundalk, holder det med uavgjort for Rosenborg. Men irene tror det kan bli tøft trønderne.

- Vi taper ikke på bortebane. Sånn er det bare, sier Johnny.

Det var én RBK-supporter Erlend Broholm fra Hitra, på puben. Han tok seg godt av irene. Foto: Kristin Slotterøy

- Vi kommer til å være tøffe og aggressive, og vi vinner. Men klart, det er et enormt press på Rosenborg. De er store, mye større enn oss, de har penger og de har vært i Champions League før. Det kommer de til å kjenne på i kveld.

Blant alle irene på fotballpub i Trondheim finner vi én RBK-supperter. Erlend Broholm fra Hitra traff gjengen i 14-tida i dag, og tenkte at disse må jeg ta meg av.

Stor stemning på cafe Dublin før kamp. Vi traff mange Dundalk-supportere, og blant dem én RBK-supporter, Erlend Broholm fra Hitra. Foto: Kristin Slotterøy

- Jeg tok dem med meg på Mormors stuer. De elsket stedet, og det billige ølet. Klart at Rosenborg vinner i dag, jeg tipper 3-1. Så det blir synd på dem etter hvert. Da er det fint at de har fått møte trivelige og gjestfrie trøndere på turen, ikke sant?

I skrivende stund er det 20 minutter igjen til kamp, og gjengen forlater puben for å finne taxi. En enslig ung mann i RBK-skjort, veiver med skjerfet og roper til de nye fotball-vennene:

- Guys, it's like 100 meters, we can walk!

Han roper for døve ører. Og innser, det må bli taxi med gjengen, skal han rekke kampen.