Raiola døde etter en tids sykdom i fjor, 54 år gammel. Han var agenten til blant andre Zlatan og Erling Braut Haaland (22).

I et intervju med Viaplay, gjengitt av Aftonbladet, forteller Ibrahimovic om savnet av vennen. Svensken er tydelig på at Raiola fulgte ham gjennom hele karrieren, og sier reisen derfor ikke har vært noe «one-man-show».

I fjor forandret dette seg fra en dag til en annen. Ibrahimovic sier fotballen ikke blir den samme nå som Raiola er borte.

– Nå er jeg alene og gjør alt dette alene. Jeg hadde Mino i 20 år og hadde en støtte, en ekstra av alt. Plutselig var den ikke der lenger, og sånn er det fortsatt. Det føles rart, for alt jeg gjør og all gleden – alt jeg gikk gjennom – delte jeg med Mino, sier Ibrahimovic til Viaplay.

– Akkurat nå har jeg ingen å dele det med, men jeg gjør det i stedet helt alene. Jeg tror han hadde vært stolt av meg hvis han hadde sett meg i dag, legger han til.

Sverige møter Belgia i første EM-kvalifiseringskamp fredag klokken 20:45. Svenskene er i gruppe med Aserbajdsan, Belgia, Estland og Østerrike. Ibrahimovic er med i den svenske landslagstroppen, og kan få sin første landskamp på nesten ett år. 41-åringen ble i 2021 tidenes eldste svenske landslagsspiller.

Forrige helg ble han tidenes eldste målscorer i Serie A med denne scoringen: