Arsenal utnyttet et slurvete Liverpool og vant 3–1. Etter kampen bestemte Martin Ødegaard seg for å ta bilder av Arsenals fotograf gjennom over 30 år Stuart Mcfarlane.

– Bare kom deg ned i tunnelen. Du har vunnet en kamp og tatt tre poeng. Du har vært fabelaktig. Dere er tilbake i tittelkampen og kom deg ned i spillertunnelen. Jeg er seriøs. Helt ærlig, sier Carragher på Sky Sports sending mens bildene av en svært blid Ødegaard vises.

Jamie Carragher har spilt 737 kamper for Liverpool og jobber nå som fotballekspert. På sosiale medier får ikke Carragher særlig mye støtte. Mange mener han fremstår bitter.

Uttalelsene til Carragher er blitt en stor sak i engelske aviser søndag kveld. Liverpool-legenden hevder senere at det var en fleip - med henvisning til en uttalelse fra den tidligere Premier League-manageren Neil Warnock, som en gang sa at «nyt det for all del, men nyt det med disiplin».

Men han står på at han mener at Ødegaards feiring etter kampen «var litt merkelig».

Det ble også en diskusjon mellom Carragher og Jan Åge Fjørtoft på X etterpå.

Den norske Viaplay-eksperten skrev:

– La Martin vise sin lidenskap, skrev Fjørtoft til Carragher.

– La ham ha disse øyeblikkene med sine spillere og fotografen.

Jamie Carragher svarte med at det var en spøk og viste til Warnock-sitatet.

– Jeg liker måten du har tagget dem alle på, inkludert kameramannen, slik at du får retweets og likes, la Carragher til, litt syrlig.

Seieren gjør at Arsenal kun er to poeng bak Liverpool på førsteplass. Manchester City lusker i sivet og er fem poeng bak ligalederen, men har spilt to færre kamper.

– Jeg tror vi kan fastslå at det er tre som kjemper om gullet nå, sier tidligere Arsenal-spiller Matthew Upson som ekspert på BBC.