– Angrer du på den kommentaren? spør Viaplay.

– Ja, den var jo ikke nødvendig for noe fremgang i noen som helst prosesser. Ja, nei, jeg ble lokka litt utpå der, sier Forfang etter uttalelsen til NRK fredag kveld.

Rett før satt en sterkt preget Stöckl i Dagsnytt 18-studioet på Marienlyst.

– Jeg er i utgangspunktet veldig motivert for å fortsette. Utfordringen nå er at alt som har skjedd, spesielt de siste tre ukene, går utover min helse. For øyeblikket er jeg ganske langt nede i kjelleren. Jeg tror jeg må ta vare på meg selv og familien for å sikre at jeg overlever, sa landslagstreneren.

I KJELLEREN: Alexander Stöckl. Foto: Frode Hansen / VG

Han har på grunn av en konflikt med utøverne holdet seg hjemme fra verdenscuprenn den siste måneden.

– Det var ikke avtalen. Så han får nå styre på. Vanskelig å synse noe rundt det før man vet hva han skal si. Han er på en sympatirunde i media, sa Forfang rette etterpå til NRK.

Det er denne uttalelsen han nå beklager. Stöckl kalte den fredag kveld urettferdig.

I lørdagens skiflygning ble Forfang beste nordmann på 8.plass. Slovenske Timi Zajic vant.

Men Forfang hoppet bedre enn alle da Norge ble nummer to i superteam-konkurransen fredag. Han mener at det norske landslaget har hevet seg klart etter at de uttrykte sin misnøye.

Viaplay før rennet: Etter alt bråket og mediestyr og tjo og hei – hvor viktig hadde det vært for laget å slå tilbake og vise at – vi kan faktisk hoppe på ski også?

– Det føler jeg vi har gjort siden Willingen. Vi har pallplasser hver eneste helg siden. Jeg føler hoppingen vår snakker for seg. Så ... Ja, svarer Johann André Forfang.

Han sier han føler seg «sliten» både i kropp og hode etter fredag.

Sindre Ulven Jørgensen hoppet 186 meter i 1. omgang, men ble i diskvalifisert for feil størrelse på dressen