Laget har ennå to dyktige målvakter i Tonje Arnesen og Randi Aasarød, begge 24 år.

Med «Skotte's» avgang, har Byåsen mistet over en halv første-sekser: Strekspiller Solem blir «bare» klubbleder. Høyrekant Ann-Cathrin Eriksen legger opp, mens venstrekantspiller Beate Jonassen flytter til Larvik. Hva som skjer med Trine Haltvik etter at korsbåndskaden er leget, er det ingen gitt å si noe sikkert om.

Byåsen kan på den annen side glede seg over forsterkninger. Elisabeth Hilmo ga for en tid tilbake sitt ja til klubben. Hun får følge av Selbus andre dyktige strekspiller, Kari Marie Aftret. Med Maren Villabø i klubben, blir det sannelig kniving om strekplassene på kommende sesongs Byåsen-lag.

Byåsen har også håp om nok en forsterkning fra Selbu. Venstrekantspilleren Monica Skåravik mistet siste del av sesongen på grunn av en skade i den ene leggen. Såfremt hun blir helt restituert, er sunnmøringen innstilt på å spille i Byåsen-drakt kommende sesong.

Byåsen er også på jakt etter en skytter.

- Vi leter både inn- og utenlands. Store summene har vi ikke til spillerkjøp. Det vet trenerne, sier Kari Solem. Hun var nesten i forhandlingsposisjon med sin klubbkompis i Dortmund, Franziska Heinz. Den tyske landslagsveteranen på 28 år forlenget kontrakten med Dortmund før Byåsen kom i dialog.

- Hun angrer på at hun skrev på en ny ettårskontrakt med Dortmund, men har lyst til å spille i Norge. Så kanskje om ett år, sier Kari Solem til adressa.no.

Med «Skotte's» avgang, har Byåsen mistet over en halv første-sekser. Hva som skjer med Trine Haltvik etter at korsbåndskaden er leget, er det ingen gitt å si noe sikkert om. Foto: MORTEN ANTONSEN