Det var Storhamar som meldte dette på sin hjemmeside.

– Motivasjonen har vært veldig dårlig det siste året. Derfor har jeg også vurdert å legge opp. Derfor passet det veldig bra at jeg fikk tilbud fra Storhamar, for da kommer jeg nærmere familien min i Mjøndalen og kjæresten i Oslo, sier Kristiansen til Fædrelandsvennen.

– Du sier du hadde mistet motivasjonen?

– Jeg har hatt en skade som har holdt meg ute en stund. Når man er usikker på hvordan framtiden blir så mister man motivasjonen, sier 28-åringen.

Nå gjenforenes hun i stedet med sin tidligere trener både i Vipers og Glassverket, Kenneth Gabrielsen. Han har ledet Storhamar til tabelltopp, men laget har en kamp mer spilt enn rosatrøyene. Begge er ubeseiret.

Det var Gabrielsen som hentet henne til Vipers, hvor hun spilte i tre sesonger før hun prøvde lykken i danske Ikast-Herning sist sesong. Skral økonomi i den danske klubben gjorde at det ble vendereis til Vipers allerede foran denne sesongen.

– Har gjort så godt jeg kunne

Men det har ikke blitt den suksessen verken hun eller Vipers hadde håpet på. En skade i akilles må ta sin del av skylden for det. I november opererte hun, og er neppe tilbake på banen før tidligst i neste måned.

– Jeg føler at jeg har gjort så godt jeg kunne, i de få kampene jeg har spilt, sier Kristiansen.