Sendingen pågår nå: Her ser du TV-adressas sending LIVE fra Skandia-cup

- Vi skal være synlige i alle kanaler, sier reporterne Sara Husby og Ørnulf Johansen. Sammen med andre medarbeidere i Adresseavisen skal de sørge for en bred dekning av en av Norges største fotballcuper. Denne gangen skal papiravisa, nett og TV sammen gi leserne tidenes beste omtale av de hundrevis og tusenvis av norsk fotballungdom som samles i Trondheim denne uka.

Nyheter, kampoppsett og resultater

På den helt nye seksjonen www.adressa.no/sport/skandiacup/ vil adressa.no blant annet ha en helt ny og oppdatert resultatservice i samarbeid med cuparrangøren Freidig. Her vil stoff om cupen legges ut, både i form av tekst, bilder og tv-innslag. I tillegg planlegger TV-adressa å sende direkte fra Ladesletta mandag til fredag kl 12-13. Sendingen vil gå både på adressa.no og TV-adressa sin nye og oppdaterte kanal. Så da skal det være en sjanse for alle fotballtalenter til å få noen sekunder på direkte TV:

- Her kan ungene få sjansen til å si noe kort om seg selv eller klubben og muligens gjøre noen triks, for selv å bli ekte TV-stjerner. Ikke mange voksne rekker å følge med på alt som skjer i denne cupen, så kanskje kan foreldre over hele landet bruke noen minutter av lunsjen til å se om de ser noen kjente i direktesendingen eller i andre innslag, sier Sara og Ørnulf.

Profilering av klubben

I tillegg blir det laget vanlige TV-reportasjer, så her er det om å gjøre å profilere klubben sin ved å stille opp foran kamera, mener Sara og Ørnulf:

- Skandia cup er et stort arrangement - og en cup som berører tusenvis av fotballungdommer og familiene deres. Nå håper vi at dekningen skal gå rett hjem hos alle disse, sier adressa-teamet.

Og finn mer informasjon om Tv-adressa sine sendinger her

Hundrevis av fotballglade barn og unge er denne uken samlet på Ladesletta for å spille Skandia-cup.
Foto: STEINAR FUGELSØY
Foto: STEINAR FUGELSØY
På adressa.no kan du denne uka se TV-adressas livesending fra Skandia-cup fra klokken 12.00 til 13.00. Foto: BENEDIKTE KOSMO NORDHAUG