Før 4. runde var det Byåsen som toppet tabellen. Det gjorde laget ikke etterpå, for Ak-28 ble for sterke søndag formiddag. Byåsen tapte dermed for første gang i årets serie, med sifrene 13-18. Samtidig vant tet-naboene alle sine kamper andre steder i landet. Byåsen ramlet ned to plasser, til tredjeplass på tabellen. Likevel var det ikke stor skuffelse å spore ansiktet til Byåsen-trener Arvid Hårsaker.

- Vi manglet en svært sentral spiller og måtte gjøre noen taktiske omdisponeringer. Det kan være vanskelig for så unge spillere. Det tatt i betraktning, er jeg godt fornøyd med hvordan vi klarte oss denne helga.

Tross tapet mot Ak-28, var Byåsen nest beste lag i Charlottenlund-hallen i helga. Best (på målforskjell) var hjemmelaget CSK, som klatret ett hakk opp, til sjetteplass på tabellen. CSKs eneste tap sørget byrival Byåsen for med 23-19.

Søndag knyttet det seg stor spenning til om Charlottenlund kunne tukte Byåsens banekvinner, Ak-28. Spenningen vedble ut første omgang. Kort tid etter sidebytte stod det 10-10. Så skjedde det noe. En blanding av personlige feil av Ak-28, og flotte personlige prestasjoner (blant annet en flyver) av hjemmelaget, sørget for at CSK raskt dro ifra og tilslutt vant 24-15.

Ine Fredriksen ble helgas toppscorer. Her setter hun en straffe i mål.