Den avgjørende «play-in»-kampen mellom Los Angeles Lakers og Minnesota Timberwolves kunne du se på VG+ Sport, og det så lenge ut til at Minnesota skulle ta plassen som 7. seed i NBA-sluttspillet da de ledet med 15 poeng sent i 4. periode.

Så sluttet Karl-Anthony Towns og gjengen å score, og lot Lakers og LeBron James utligne med to minutter igjen, før Schroeder ga dem ledelsen. Minnesota-spiller Mike Conley fikk tre straffer med 0,1 sekund igjen av kampen – men traff bare på to av dem, og da gikk kampen til overtime, og der ble det også dramatisk da begge lag hadde gode muligheter til å vinne.

Timberwolves rotet bort sin sjanse, og Dennis Schroeder og Anthony Davis ble avgjørende for Lakers i sluttsekundene.

Dermed er Los Angeles Lakers igjen klar for NBA-sluttspillet etter at de havnet utenfor forrige sesong.

I den andre play-in-kampen var det Atlanta Hawks som tok seg videre mot Miami Heat, og skal da møte Boston Celtics i 1. runde lørdag kl. 21:30 norsk tid.

Både Heat og Timberwolves har én sjanse til på å gå til sluttspillet. De kampene spilles fredag.