Det blir neppe noe ekteskap mellom Zlatan Ibrahimovic og hans Helena Seger med det første – til tross for tjue år og to barn sammen. De møttes på togstasjonen i Malmö da Zlatan bare var tjue år, og etter litt prøving og feiling fikk han til slutt gjennomslag.

Seger er elleve år eldre enn Zlatan og den nypensjonerte spissen erkjenner at han var en «umoden dritt» i hennes øyne da de først møttes. Det sier han i et intervju med programleder Piers Morgan torsdag kveld.

De har barna Maximilian og Vincent sammen, men ekteskap har de styrt unna. Og det er ikke på grunn av Zlatans manglende initiativ.

– Jeg har spurt. Hun sa nei. Jeg sa at hun fortjente å gifte seg med meg etter tjue år, men da sa hun at hun ikke trengte det for å være med meg, sier Ibrahimovic – og sier frieriet fant sted for et par år siden.

Han sier Segers avslag bare gjorde at hans respekt for henne vokste, og at det viste hvor sterk hun er.

– Hun hadde én sjanse. Og hun får ikke en sjanse til. Men vi har to barn sammen, og det er større enn å være gift. Jeg trenger ikke et ark som sier at vi er gift, sier Ibrahimovic.

Han er overbærende i sin hyllest av kjæresten, avslaget til tross. Hun har holdt ham på bakken, og håndtert hans umodne fremtoning, sier han.

PS! Zlatan kommenterer mangt og mye i intervjuet med Morgan. Tidligere denne uken ga han sine betraktninger om Manchester United-sjef Erik ten Hag.