Det fortalte McGregor på onsdagens utgave av det amerikanske programmet «Live with Kelly and Mark».

– Jeg har tre barn – to gutter og en jente. Conor junior er seks år, Croia er fire og Rian er to. Ting går bra. Vi har også en til på vei. Vi er veldig glad for det, sier McGregor, før han legger til:

– Om noen uker får vi vite hvilket kjønn det er. Vi er veldig spente. Jeg er velsignet og takknemlig.

IRSK FOLKEHELT: Titusener av irer har vært på kampene til McGregor, som oftest i Las Vegas i USA. Foto: John Locher / AP / NTB

McGregor er tidenes største MMA-stjerne. I 2015 ble iren UFC-historiens første utøver til å bli mester i to vektklasser. Han har tjent seg søkkrik gjennom sporten og på andre forretninger, som da han startet og solgte sitt eget whisky-merke. McGregor har også vært innblandet i flere kontroversielle episoder i løpet av karrieren.

Nå spekuleres det i om 34-åringen vil gjøre comeback i verdens største MMA-organisasjon i løpet av året. McGregors forrige kamp var mot Dustin Poirier (34) sommeren 2021, hvor iren tapte etter å ha brukket leggen.

Onsdag fortalte McGregor til programlederne Kelly Ripa and Mark Consuelos at også sønnen er i trening.

– Det er mye som skjer. Treningen med junior tar seg opp. Han begynner å få teknikken korrekt, sier McGregor til latter fra amerikanerne.