Selbu – Storhamar 21-23 (11-10)

- Det ble bare nesten, men vi hadde egentlig ikke regnet med å slå Storhamar. Selbu består av mange unge spillere, men laget har utviklet seg mye siden i høst, sier Jeanette Nilsen (38).

Den tidligere landslagsmålvakten med fortid blant annet i Larvik, Stabæk, Nordstrand og danske Horsens, er sammen med Trine Haltvik hentet inn for å gi laget erfaring og visdom i kampen om eliteseriepoeng.

Selbu sist

Hittil er utbyttet magert, selv om de unge spillerne gjør stor fremgang. Selbu ligger desidert sist med fire poeng, og har ikke vunnet siden 27. oktober. I de neste kampene venter Larvik, Byåsen og Tertnes.

- Vi kommer ikke til å få poeng i disse kampene, sier Nilsen.

14 redninger

Jeanette Nilsen vil bli svært sentral i oppgjør mot antatt jevnbyrdige motstandere. I kveld reddet hun 14 skudd fra ivrige Storhamar-spillere, og ble kåret til Selbus beste.

- Forsvaret gjør en god jobb, og jeg leser skuddene greit, sier Nilsen, som kommer fra Oslo til Selbu kun for å spille kamper.

Selbu holdt følge med Storhamar til midten av andreomgang, men noen personlige feil i angrep ga gjestene sjansen. Dessuten gikk angrepsspillet i stå da Storhamar markerte Marte Snorroeggen. Nilsen er fornøyd med medspillerne.

- Fortsetter spillerne utviklingen, tror jeg fortsatt på at vi kan greie å beholde plassen i eliteserien, sier hun.

PS! Bunnkollega Levanger tapte også sin kamp i dag, 25-20 borte mot Vipers. Nordtrønderne ligger på kvalifiseringsplassen med syv poeng.

Jeanette Nilsen reddet 14 skudd mot Storhamar, og var sitt lags beste spiller. Foto: Frank Skaufel
Teodora Tomac scoret fem mål mot Storhamar. Foto: Frank Skaufel