I sommer deler kjendisene sine tips om trening med Sprek-leserne.

Hva er ditt forhold til trening?

–Jeg har de tre siste årene så å si ikke jeg rørt en eneste manual, så jeg har hatt et meget skuffende oppmøte i forhold til trening i det siste.

Favorittøvelse eller favorittaktivitet?

– Hvis jeg helt hypotetisk skulle ha forbrent et par kalorier, så hadde vel favorittøvelsene blitt helt ordinære situps, eller benk.

Hvilken idrett skulle du gjerne prøvd deg på hvis du fikk sjansen?

– Friidrett uten tvil! Er generelt ganske aktiv i hverdagen og har et konkurranseinstinkt uten like. Usain Bolt skal være glad jeg ikke gikk den veien!

Kan du skissere en typisk treningsuke for deg?

– Med tanke på at jeg ikke har trent noe spesielt på noen år så blir det litt vanskelig å skissere en typisk treningsuke. Kondisjonstreningen forekommer vel hovedsaklig i sengen mens muskelbygging blir det nok av når jeg kaster vedkommende ut..

Hva er du mest fornøyd med når det gjelder kroppen din?

– Det jeg er mest fornøyd med på kroppen min må vel bli magen. Ikke fordi den er så latterlig veltrent, men fordi det er den som har vedlikeholdt seg best.

Men en tynn gutt med sixpack kan jo sammenlignes med en feit jente med store bryst, valget er vel ikke akkurat bevisst for å si det slik.

Har du tips til andre som ønsker å komme i gang med trening?

– Jeg vil kanskje si at en liten speiltitt for folk flest kan være en meget god motivasjonsfaktor. Så for de som vil komme seg litt i form vil jeg anbefale det på det sterkeste!

To trøndere deltok i vårens utgave av «Paradise Hotel» på TV3, Are Schanke fra Orkanger og Nina Svorkås fra Trondheim. Foto: TV3