Bølger knuste vinduer på Pirbadet

Bølger knuste vinduer og vann kortsluttet strømanlegget.

Saken oppdateres.

Driftsleder Tore Heimdal i Stiftelsen Trondheim Pirbad opplyser overfor adressa.no i 7-tiden tirsdag morgen at Pirbadet må holde stengt 2. juledag.

Strømmen forsvant

Uværet 1. juledag og natt til 2. juledag knuste fem vinduer i Pirbadets fasade og sjøvann kom inn i badeanlegget.

- Før vi kan ha gjester her må vi få renset vannet. De knuste vinduene får vi tettet raskt, men det er verre med rensingen av vannet. Strømmen forsvant også i uværet, sier Heimdal.

Han forteller at det i løpet av natten kom vann inn i trafostasjonen i bygningen og at de er uten strøm på ubestemt tid.

- Vi tar sikte på å få ordnet opp i dette i løpet av dagen, sier driftslederen.

Helikopterplass forsvant

- Her har både Dagmar, sønnen og bestefaren vært på besøk!

Brannmester Arne Lien legger ikke skjul på at det har vært mye å gjøre for brannvesenet i Trondheim, og fortsatt er det mange skader som blir oppdaget på morgenen.

- Det har vært mye å gjøre, og oppdragene har vært over hele byen. Det er meldinger om oversvømmelser og trevelt. Dessuten er det en del automatiske varslinger hos bedrifter, sier Lien.

«Dagmars» herjinger vil bli en dyr affære ifølge Lien.

- Det er en del store skader på Piren, og blant annet har landingsplassen for helikopter blitt borte i løpet av natten. Pirbadet har fått noen ruter knust, og Pirsenteret har mye vann i kjelleren, oppsummerer brannmesteren.

 
 
 
På forsiden nå