- Jeg hørte noen lyder som ikke stemte i morgentimene, og da jeg gikk ut for å sjekke var veggen av fjøset ramlet ut , sier Letnes som bor på gården.

Hun ringte med en gang faren sin som eier gården som ligger i Hove i Stjørdal kommune.

- Han er på ferie i Thailand, men han var ganske rolig. Fordi jeg skulle på jobb, måtte svogeren min ringe taktsmannen. Nå skal området sikres slik at det ikke går utover biler og naboer. Jeg vet at det har ramlet ut mer etter jeg dro på jobb, sier hun.

Les også: Over 1.500 skademeldinger etter ekstremværet

Les også: Slik har Tor herjet i Midt-Norge

Stormen Tor rev av bit

Det var først under stormen Tor at en liten bit av fjøset hadde falt av. Men vinden i natt har vært såpass sterk at tverrveggen av fjøset og deler av taket har rast ut.

- Vi trodde ikke det ville bli så mye vind i natt at det ville rive ned så mye. Det var første gang under stormen Tor at vinden har tatt tak på den måten. Det blir en sak for forsikringsselskapet. Dette er en pågående sak som har blitt verre, forteller Letnes.

Les også: Vinden i ekstremværet Tor setter rekorder

Les også: Slik kan du forberede deg på ekstremværet

- Ikke artig

Hun er usikker når på døgnet vinden skal ha revet ut veggen. Familien driver med korn, og bruker fjøset som lager for traktor og annet utstyr.

- Det er ikke så artig når vinden går utover gården, men så lenge ingen blir skadet, er det bra, sier Letnes.

Sterk vind: - Det er ikke så artig når vinden går utover gården, men så lenge ingen blir skadet, er det bra, sier Monica Letnes. Foto: Erling skjærvold