Tirsdag fikk Borch en uforbeholden beklagelse fra Sp-leder Liv Signe Navarsete under et sentralstyremøte i Oslo tirsdag. Dermed forsøkte hun å sette punktum for en personstrid som ble utløst da lederen for ungdomspartiet skal ha blitt skjelt ut av Navarsete under et SpU-seminar på Dyrøy i Troms 18. september. 200 partiungdommer skal ha vært vitne til seansen.

- Jeg er en ganske direkte vestlending og har en direkte stil. I tilfellet på Dyrøy gikk jeg langt over streken i forhold til hvordan jeg snakket til Sandra. Slike hendelser skal ikke gjenta seg, forsikret Navarsete.

Raseriutbruddet kom fordi Sandra Borch samme dag som Dyrøy-arrangementet hadde et innlegg på trykk i Aftenposten. I innlegget skrev hun at Sp-nestleder Ola Borten Moe bør ta over som leder den dagen Navarsete gir seg.

Borch har de siste dagene ikke villet svare på om hun har tillit til Navarsete som partileder. Etter tirsdagens oppvaskmøte har pipa fått en annen lyd.

- Jeg har tillit til Liv Signe som leder i Sp etter den gode diskusjonen i sentralstyret, sier Sandra Borch.

Adresseavisen skriver i dag at det anstrengte forholdet mellom Borten Moe og partilederen skal ha bidratt til at sørtrønderen nylig takket nei til gjenvalg på Stortinget. Dette avviser Navarsete.

- Ola Borten Moe har i sentralstyremøtet gjentatt hva årsakene er til at han trekker seg, og at det ikke har sammenheng med min lederstil, sier hun.