Én uke er gått siden politiet ble varslet om en voldsepisode i Melhus. Klokken 21.17 forrige mandag ble Nilofer Naseris ektemann pågrepet av politiet. Han er siktet for forsettlig drap på kona.

John Torger Konstad er etterforskningsleder for politigruppen som jobber med drapssaken ved Sør-Trøndelag politidistrikt. I dag er det 16 personer som er dedikert til saken.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

Videomateriale

- Vi har fått inn del elektronisk materiale som vi går gjennom. Det er teledata, spor fra de beslaglagte telefonene, videomateriale også videre. Gjennom dette får vi dannet oss et bilde av bevegelsene til de involverte, og får vite hvor de og vitner til enhver tid har vært, sier Konstad.

- Kan denne kartleggingen si noe om motiv også?

Nei, der har vi ingenting foreløpig, sier han.

LES OGSÅ (PLUSS): Startet i ny jobb samme dag som hun ble drept

Nytt avhør onsdag

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Nilofer Naseri døde som følge av ytre vold. Den drapssiktede afghaneren har vært i ett politiavhør og skal i nytt på onsdag.

I løpet av forrige uke ble en rekke personer avhørt, og vitneavhørene fortsetter denne uken.

- Vi har gjennomført cirka 20 vitneavhør, og har igjen noen. Vi håper å være ferdig denne uken, og gjennom avhørene får vi oversikt eventuelt andre vi må ta inn til avhør, sier Konstad.

Les også: – Det var et sjokk

Les også: Kan bli utvist dersom han blir dømt for drap

John Torger Konstad er etterforskningsleder for politigruppen som nå jobber med drapssaken. Foto: VEGARD EGGEN