Frank Jensen har lagt ut Teslaen han kjøpte i mars for salg. Planen er å flytte fra Stadsbygd til Trondheim på grunn av de høye utgiftene knyttet til pendling. Foto: Privat

Denne saken er en del av adressa.nos årlige tilbakeblikk på de artiklene som samlet flest lesere i 2014. Under finner du lenker til de omtalte sakene.

Den saken som flest leste i april handlet om en familiefar og pendler fra Fosen. Frank Jensen kjøpte seg elbil  blant annet på grunn av muligheten til å reise gratis med ferja inn til Flakk ved Trondheim. Da det ble bestemt at elbileiere likevel måtte betale, bestemte Jensen seg at familien skulle flytte til byen etter 11 år som pendler.

- Grunnen er at det blir innføring av betaling for elbiler på ferjesambandet. Jeg får ikke lenger råd til å pendle til Trondheim, sa han.

Saken ble lest 72 466 ganger.

Stor interesse var det også for et estisk vogntog som ble stoppet på E6 i Innherred. Hengeren til vogntoget var skeiv. Den høyre siden av vogntoget var tre tonn tyngre enn den venstre siden. Statens vegvesen mente at det var stor sannsynlighet for at kjøretøyet ville tippet over hvis det ikke hadde blitt stoppet. 32 233 fikk med seg saken.

31 034 leste saken om et makabert funn av et dyrelik ved elvebredden i Melhus. Politiet ble varslet om funnet. Det ble opprettet en undersøkelsessak på forholdet.

- Jeg synes det er både trist og stygt at noen kan få seg til å gjøre noe sånt, sa Lena Håvin som fant posen da hun var ute på spasertur.

Få også med deg hva som var mest lest i :