Det sier etterforskningsleder John Torger Konstad.

- Vi ønsker kontakt med alle som kan ha observert noe i det aktuelle området i tidsrommet 17.00-21.20, sier han.

Politiet ønsker i første rekke å skaffe seg oversikt over bevegelser i området.

Sist tirsdag ble mannen som er siktet for drapet på Nilofer Naseri (27) avhørt i flere timer, og ga der informasjon som knyttet ham til hendelsen i tid og sted. Han fortalte også at det hadde oppstått et håndgemeng mellom de to, opplyste Sør-Trøndelag politidistrikt i en pressemelding torsdag.

LES OGSÅ (PLUSS): Anmeldt for vold og trusler - ble aldri avhørt

Nå ønsker politiet nye forklaringer fra 27-åringen, som var gift med drapsofferet.

- Det er planlagt nye avhør av ham i neste uke, sier Kornelia Lykke, politijurist ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Rettspsykiatrisk undersøkelse

Politiet vil også at det skal utføres en full judisiell observasjon av den siktede afghaneren for å avklare om mannen er og var tilregnelig, opplyser politijuristen. Det er Sør-Trøndelag tingrett som eventuelt oppnevner de rettssakkyndige som skal gjennomføre observasjonen av den siktede 27-åringen. At det gjennomføres slike rettspsykiatriske undersøkelser er vanlig i større straffesaker.

Afghaneren er siktet for forsettlig drap og ble onsdag varetektsfengslet i fire uker. Han har ikke tatt stilling til om han erkjenner straffskyld, har Tore Angen, mannens forsvarer, tidligere opplyst til adressa.no.

Anmeldt for trusler samme dag

Etter at 27-åringen ble pågrepet mandag kveld, har det blitt kjent at den drepte Nilofer Naseri ønsket å skilles fra mannen hun giftet seg med i Afghanistan 2009. På politiets pressekonferanse tirsdag kom det frem at hun anmeldte ektemannen for trusler samme dag som drapet skjedde.

- Det gikk konkret på at han var motvillig til å skille seg fra henne, og hun var usikker på hva han var i stand til å gjøre med henne, har Anders Sunde-Eidem, seksjonsleder for etterforskning ved Sentrum politistasjon i Trondheim uttalt tidligere.

Judisiell observasjon: Politiadvokat Kornelia Lykke er påtalansvarlig for drapssetterforskningen. Hun opplyser at politiet ønsker å få gjennomført en full judisiell observasjon av den drapssiktede 27-åringen. Foto: Morten Antonsen