En sjåfør av en grå Toyota Yaris klarte kunststykket å parkere slik at fire parkeringsfelt utenfor kjøpesenteret City Syd på Tiller ble opptatt onsdag formiddag.

Erik Loe, som tok bildet, kunne ikke annet enn å knipse et bilde da han kjørte forbi den kravstore parkeringen.

Så ikke sjåføren

- Jeg tenkte at dette var det verdt å ta et bilde av. Det er ikke så fullt på formiddagen, og det var jo ledige plasser på parkeringsplassen, men det var ingen som var ledige i nærheten av inngangsdøra. I alle fall ikke siden denne bilen hadde tatt fire plasser, sier han til adressa.no.

Han så aldri noe til sjåføren av bilen.

- Det finnes jo mange forskjellige sjåfører, og det er vanskelig å si noe om denne sjåføren. Men det var ganske morsomt at vedkommende hadde tatt fire plasser. Det var ikke plass til meg i alle fall, sier Loe.

- Komisk

Senterleder Finn Dybdalen ved City Syd mener denne parkeringen må være et stort unntak.

- Mitt generelle inntrykk er at det er svært sjelden at folk feilparkerer. Med tanke på antallet biler som er innom oss, så er det ekstremt få som står skjevt, sier han.

- Denne episoden blir mer komisk. De aller fleste er flinke til å parkere innenfor linjene, sier Dybdalen.

Nysnø gir trøbbel

Men det finnes enkelte dager, blant annet når det er store snøfall, at parkeringen kan bli utfordrende for sjåførene.

- Da forsvinner oppmerkingen, og det blir keitete parkering rundt omkring, sier han.

Personlig kan ikke senterlederen huske en bil som har tatt fire plasser før.

- Den har jeg ikke hørt før. Det merkeligste jeg selv har sett, er en parkering i en av våre vognskur, sier han.

- Ikke noe bedre i Steinkjer

Eldis Julie Østerås tok kontakt med adressa.no onsdag kveld, og ønsket å dele et bilde fra en lignende situasjon utenfor Amfi Steinkjer.

- Denne parkeringen var nesten like tullete som den utenfor City Syd. Jeg fant ut at jeg måtte sende inn bildet som viser at det ikke står noe bedre til i Steinkjer, sier hun.

Bildet ble tatt tidligere denne uka og Østerås forteller at den utenlandske bilen hadde parkert over fire felt i nærheten av inngangsdøra til kjøpesenteret i Steinkjer.

- Det er noen som forsyner seg. Selv om denne bilen var større enn Yarisen, så er ikke det noen unnskyldning for å ta så mange parkeringsplasser, sier hun oppgitt.

Denne parkeringen fikk Eldis Julie Østerås til å sperre opp øynene i Steinkjer. Foto: eldis julie østerås