Den 31 år gamle rumenske firebarnsmoren er fortsatt ikke kommet til rette, og politietterforskningen fortsetter.

Den savnede kvinnen var sammen med sin venninne på en fest i Østbyen natt til 1. november. Venninnen skal etter hvert ha forlatt huset, og hevder at 31-åringen og huseieren, en mann i 50-årene, ble igjen i boligen. Huseieren derimot har fortalt politiet at begge kvinnene forlot festen sammen. Mannen er siktet for falsk forklaring.

Vil snakke med syklist

Den savnede rumenske kvinnen har ikke vært sett siden denne natten.

Politiet etterlyser nå et vitne i forsvinningssaken. Det er en mann med sykkel som skal ha snakket med venninnen til den savnede 31-åringen et sted mellom Rosenborg og Solsiden natt til 1. november, opplyser politiførstebetjent John Ola Volden ved Sentrum politistasjon i Trondheim, som leder etterforskningen av saken.

- Mannen er ikke mistenkt for noe, vi ønsker bare å snakke med ham, understreker Volden.

Mulig observasjon i Munkegata

Venninnen har selv opplyst at hun hadde problemer med å finne veien ned til busstoppen ved Solsiden, hvor hun senere tok en buss, og spurte mannen om veien. Politiet ønsker å få fastslått når og hvor denne samtalen fant sted, for å få enda bedre oversikt over når ting skjedde den aktuelle natten, forklarer politiførstebetjenten.

Fredag opplyste Volden at et vitne kan ha sett den savnede rumenske kvinnen i Munkegata i Trondheim sentrum i 04.30-tiden natt til 1. november.

Politiet jobber fortsatt med dette Midtbyen-sporet, selv om etterforskerne ikke med hundre prosent sikkerhet kan si at det er den savnede kvinnen som ble sett.

- Vi har fått inn noen få tips i saken, men egentlig veldig få. Vi ønsker fortsatt kontakt med alle som kan ha sett den savnede rumenske kvinnen, sier etterforskningslederen.

Den rumenske kvinnen (31) har vært forsvunnet siden natt til lørdag 1. november. Foto: Adresseavisen
Den savnede rumenske firebarnsmoren er fortsatt ikke funnet. Politiførstebetjent John Ola Volden opplyser at politiet nå vil ha kontakt med et vitne med sykkel i Rosenborg-området natt til 1. november. Foto: VEGARD EGGEN