Det var ved 14.30-tiden torsdag det ble kjent at politiet har pågrepet en mann i 20-årene for å stå bak en sju branner og branntilløp i Trondheim.

Mannen er blant annet siktet for å stå bak brannen på Dreams showbar, som skjedde natt til fredag forrige uke.

- Jeg trakk et lettelsens sukk da jeg leste om dette. Man får en uggen følelse etter noe sånt har skjer. Når man ikke vet hva som har skjedd og hvem som eventuelt står bak. Jeg er veldig glad for at en person nå er pågrepet, sier Atle Maaø, daglig leder og innehaver ved Dreams showbar.

Påvirker driften

Maaø presiserer at mannen som er pågrepet ikke er dømt for å stå bak brannene og branntilløpene. De kan derfor ikke være helt sikker på at gjerningsmannen er tatt.

Likevel synes han det er betryggende at politiet har pågrepet en antatt gjerningsmann.

- Det er en god dag, selv om brannen ikke var så omfattende som den fremsto. Vi klarte allerede å åpne kvelden etter brannen, sier Maaø.

Til tross for at de har hatt åpent har ikke alle kundene fått med seg dette.

- Det virker som at den største økonomiske konsekvensen etter brannen er at folk tror vi har stengt, sier han.

Hvor stort tapet blir økonomisk, både med tanke på de materielle skadene strippeklubben ble påført og med tanke på hvordan det påvirker driften på stedet, kjenner ikke Maaø til.

- Betryggende

Han forteller at dette også er godt nytt for klubbens ansatte og for de som bor i bygget.

- Jeg vet at flere beboere har hatt problemer med søvnen. Jeg tror derfor dette er betryggende for dem, nå som det ser ut til at gjerningsmannen er tatt, sier Maaø.

- Det vil også gi personalet en helt annen ro, legger han til.

Maaø gir politiet ros for at de har pågrepet og siktet en for å stå bak brannene.

- Politiet har tydeligvis gjort en enorm innsats. Det har jeg også hatt inntrykk av underveis i etterforskningen og det er jeg takknemlig for, sier han.