Denne boligen satte prisrekord i Melhus

Ble solgt for 150 000 kroner over takst.

Boligen som ligger i Melhus sentrum ble solgt for 7 500 000 kroner. Dermed ble det satt prisrekord.  Foto: Joakim Reinaas/Inviso / Proa Eiendomsmegling

Saken oppdateres.

I august skrev Adresseavisen om eneboligen som var solgt for 7 330 000 kroner på Melhus, og satte ny prisrekord. Nå er den slått. Fredag solgte eiendomsmegler Jonas Toftemo i Proa eiendomsmegling en enebolig i Melhus sentrum til 7 500 000 kroner.

LES OGSÅ: Heftig budrunde ga prisrekord i Trondheim

Ekstra stolte

- Dette er et 100 prosent vellykket salg hvor alt gikk etter planen vi la sammen med selger. Det er slike salg vi er litt ekstra stolte av. Og siden jeg selv bor i Melhus er det ekstra moro å ha prisrekorden, sier Toftemo.

Prisantydningen var satt til 7 350 000 kroner, men den ble altså 150 000 kroner dyrere for kjøperne. Fire skrev seg på visningslisten, og to av disse ble med på budrunden. Boligen ble solgt to dager etter første visning. Den ble lagt ut for salg 11. november, og altså solgt fredag.

Kjøkkenet er på 21 kvadratmeter.  Foto: Joakim Reinaas/Inviso / Proa Eiendomsmegling

LES MER: - Så lenge alt stemmer spiller det ingen rolle om leiligheten koster 13 eller 15 millioner

To hybler

- Hva er så spesielt med boligen?

- Boligen ligger i Melhus sentrum. Det er sjeldent en så stor bolig i god teknisk stand med tomt på 1,1 mål selges. Huset har et bruksareal på hele 316 kvm. I tillegg er det to hybler for utleie. Det er sjelden så store boliger selges. Den forrige prisrekorden på, 7 330 000 kroner, var også en stor enebolig med utleie, sier han.

Dette er den ene av to stuer i boligen.  Foto: Joakim Reinaas/Inviso / Proa Eiendomsmegling

LES MER: Slik får du innpass på boligmarkedet

Fra 2005

Toftemo forteller at boligen i sentrum har vært testet av et annet meglerforetak tidligere. Den gang var høyeste bud 6 850 000 kroner.

Boligen fra 2005 ligger ifølge annonsen innerst i blindveg. Hovedetasjen består av gang, toalett, vaskerom, kjøkken, to stuer og kontor. Boligens andre etasje inneholder blant annet tre store soverom og stort bad. I kjeller er det et uinnredet areal på 45,5 kvm, i tillegg til de to hyblene, som i dag gir 7600 kroner i leieinntekter.

- Vi er svært tilfredse, både selgerne, kjøperne og vi i firmaet, sier Toftemo.

LES OGSÅ: Kuppet enebolig med høyt bud før visning

På forsiden nå