Astrid S på miniturné

Forsalget til Oslo-konserten ble utsolgt før konserten offisielt ble annonsert.

Ut på tur igjen: Astrid S gleder seg til den lille europaturneen i november. Her er rennebyggen avbildet i Adresseavisen i forbindelse med singelutgivelse og turné i vår. 

Saken oppdateres.

Astrid S legger ut på en liten Europa-turné i november, og gjester storbyene London, Paris, Amsterdam, København, Köln, Berlin og Stockholm. I Oslo er det satt av to konserter med Astrid i slutten av november.

- Jeg er kjempeglad for å fortelle at jeg skal på en miniturné i Europa. Forsalget til Oslo-konserten ble utsolgt allerede før jeg fortalte om den på Instagram. Men nå er altså billettsalget offisielt, skriver hun på sin offisielle Instagram-konto.

Trener: Astrid S er travel, men får alltids lagt inn en treningsøkt. Her fra en økt i Holmenkollen. 

 

Mengdetrening som live-artist

Astrid Smeplass fra Rennebu i Sør-Trøndelag deltok i tv-konkurransen Idol i 2013, og har siden fått en internasjonal karriere som popartist. Etter hvert tok hun artistnavnet Astrid S.

LES OGSÅ: Bryter med Idol-Karlsen for å satse alt på Astrid S

I sommer har hun spilt på en rekke festivaler og spisset formen som live-artist.

- Å spille en bra festivalkonsert har mye med energi og tilstedeværelse å gjøre. Det er hele pakken som skal gjøre inntrykk på folk; hvordan du fremfører sangene, lyd og det visuelle, som blant annet lys. Om man har mistet synet eller hørselen, skal man fortsatt kunne føle energien og ha det fett, uttalte Astrid S til Adresseavisen før sommeren.

Annen image: Det begynte med gitar og flanellskjorte for Astrid Smeplass. I dag har hun fått en mer glamorøs pop-image. 

 

I dusjen

Hun var også på en europaturné i vår, sammen med den australske artisten Troye Sivan.

LES OGSÅ: Astrid S får Europa-drømmen oppfylt

- Det har gått utrolig bra, og nå har jeg bare gode nerver før en konsert. Jeg har fått fantastisk respons. Å stå på scenen og se folk synge med på de ordene jeg har stått og pønsket ut i dusjen, det er kanskje verdens beste følelse, fortalte Astrid S.

På forsiden nå