Smeplass har gjort seg bemerket i både inn- og utland de siste årene, og nå har manager Halvor Marstrander valgt å starte opp sitt eget firma, for å satse fullt på trønderen, melder Dagens Næringsliv.

- Astrid Smeplass er en fantastisk artist som i løpet av et år har fått seg en stor karriere her i Norge, og når jeg nå skulle starte et eget selskap er jeg ydmyk og glad for at hun ønsket at vi skulle gjøre det sammen, sier Marstrander, til Adresseavisen.

Forlater Karlsen

Sammen forlater de Playroom og Jan Fredrik Karlsen, hvor Marstrander har jobbet som manager i 13 år. I det nyoppstartede managementselskapet, Interstellar, er det kun Astrid S som gjelder.

- Per nå er det fullt fokus med og for Astrid. Det er en omfattende jobb å få et internasjonalt system på banen som kan jobbe for henne, og det skal vi få til, sier Marstrander.

Satser stort

Manageren sier at han har store planer for stjerneskuddet i fremtiden, uten at han vil røpe nøyaktig hva vi kan vente oss.

- Hun har et enormt internasjonalt potensial, og det skal vi utnytte på en bra måte. Vi har mye spennende på gang, både i Norge og i utlandet. Nå skal vi jobbe for å skape fantastisk musikk, og spre det glade budskap om Astrids talent.

foto
Playroom-gründer Jan Fredrik Karlsen mister en av sine største artister, når Smedplass nå forlater han. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Foto: Solum, Stian Lysberg, NTB scanpix