«Skam»-Yousef blant årets «Skal vi danse»-deltakere

Her er kjendisene som skal svinge seg på parketten i høstens utgave av «Skal vi danse».

Disse deltar i høstens nye utgave av «Skal vi danse»: Cengiz Al, Hedda Kise, Helene Olafsen, Erlend Elias, Tommy Steine, Trude Drevland, Anna Rasmussen, Grunde Myhrer, Ida Gran-Jansen, Geir Schau, Erik Follestad og Jorun Stiansen.  Foto: NTB SCANPIX

Saken oppdateres.

I årets «Skal vi danse» kan vi se et stort spenn på deltakere, både i kjendisstatus, alder og yrke. TV 2 håper nok å smelte de yngre seerne sine hjerter med Cengiz Al, bedre kjent som Yousef fra NRK-serien «Skam».

Norges største blogger Anna Rasmussen og «Paradise Hotel»-favoritt Grunde Myhrer kan også komme til å lokke de litt yngre seerne til TV-skjermen.

LES OGSÅ: - Løser vi dette, er vi fortsatt med i konsertenes Champions League

Men det skorter ikke på veteranene i år heller. Tommy Steine er tilbake på parketten, men har gjort et rollebytte fra programleder til deltaker. Trude Drevland skal svinge seg inn i pensjonisttilværelsen og vi får til og med se tidligere Idol-vinner Jorunn Stiansen ta et dansesteg inn i rampelyset igjen.

Kunst på RBK-brakka: - Det er én ting folk legger ekstra merke til

Premieren for «Skal vi danse» står 2. september, med programledere Katrine Moholt og Anders Hoff. Programdirektør i TV 2 Jarle Nakken er stolt av årets cast og ser fram til en høst med danseglede.

- Dette er en cast med stor bredde og sterk appell. Gjengen har allerede masse energi og danseglede, og vi gleder oss masse til å se dette utspille seg på dansegulvet i høst, sier Nakken.

LES OGSÅ: Se «Skal vi danse»-kjendis med hysterisk Pokémon-parodi

Alle deltakerne i årets Skal vi danse:

Cengiz Al – Skuespiller («Skam»)

Hedda Kise – Programleder

Helene Olafsen – Snowboarder

Erlend Elias – Stylist

Tommy Steine – Komiker

Trude Drevland – Politiker

Anna Rasmussen – Blogger

Grunde Myhrer – Realitystjerne («Paradise Hotel»)

Ida Gran-Jansen – Kjendisbaker

Geir Schau – Radiostjerne

Erik Follestad – Iskrigerne

Jorun Stiansen–Idol-vinner

Følg Adresseavisen på  Facebook , Instagram  og  Twitter

På forsiden nå