23. juli er «God sommer Norge» tilbake på TV2. Talkshowet, som går mandag, tirsdag, onsdag og fredag fram 17. august, har ulike programledere. I uke 31 har Bjarne Brøndbo (53) fått sommerjobb som programleder. Makkeren hans blir Guri Solberg, opplyser TV2 i en pressemelding.

Nok en trønder

Brøndbo har i flere runder markert seg som engasjert dommer i TV2-programmet Norske talenter, men nå får han altså prøve seg som programleder live fra et glasstudio på Aker brygge i Oslo.

I tillegg til namsosingen, skal også en annen trønder være med på TV2s sommersatsing. Dette er komiker John Brungot. Han blir å se som karakteren Even Hveten, som skal bidra med sommerquiz fra bondegården sin.

- Jobber iherdig.

- Det er en glede at «God sommer Norge» er tilbake på TV 2, og at sommerkveldene igjen fylles av aktuelle gjester, artister og god stemning når flere av våre mest kjente programledere og profiler skal lede sendingene fra Aker brygge. Redaksjonen jobber nå iherdig med kjøreplaner og planlegging mens alle TV 2-profilene gleder seg til hver sin uke med sommerjobb, sier TV 2s programredaktør Jarle Nakken i pressemeldingen.

I tillegg til DDE-vokalisten vil også Katarina Flatland, Fredrik Græsvik, Linn Wiik og Morten Sandøy dukke opp som noen av programlederne.