Denne ukas storbonde, Olav Harald Ulstein (51), valgte Finn Olav Odde til førstekjempe under onsdagens episode av «Farmen». Ingen overraskelse der, hevdet Odde da valget ble klart.

Ulstein argumenterte for valget med at han savnet litt av engasjementet Odde hadde vist tidligere. Det argumentet falt ikke i god jord, ifølge VG.

- Han kunne ha sagt at han ikke liker meg, eller at han er redd for meg og ikke vil ha meg i finaleuken. Det hadde vært greit. Men det at han vil ha meg ut fordi jeg har gjort for lite denne uken er «bullshit», svarte en tydelig irritert Finn Olav, som likevel sier han unner storbonden en finalekniv.

Barnebarna skjermes

Olav harald Ulstein er varaordføreren i Sykkylven kommune, og har vært i hardt vær de siste dagene. Blant annet fordi han skjelte ut Finn Olav Odde og kalte ham en «en ynkelig og motbydelig mann».

Odde synes imidlertid synd på sunnmøringen for alle reaksjonene han må tåle fra sine nærmeste etter å ha gått verbalt til angrep på Odde. Språkbruken har vært så kraftig at barnebarna blir skjermet fra å se reality-serien.

- Det stikker i meg. Jeg synes det er forferdelig at det har blitt sånn at barnebarna må skjermes fra å se bestefar på TV, sier Odde til adressa.no.

- Det ene barnebarnet mitt i Stavanger går i andre klasse. Han er så stolt over bestefar og gleder seg til å se episodene. Så det er ekkelt at det har blitt slik. Foreldrene er fryktelig på hugget for å undersøke om de må skåne barna sine. De ser gjennom episodene før de kan se dem reprise dagen etter. Jeg vet jo heller ikke selv hva som kommer i hver enkelt episode, sier han videre.

Andre tvekampen

Dette blir andre gang ørlendingen må ut i tvekamp. Sist slo han ut årets mest omtalte Farmen-deltager, Frank Tore Aniksdal, i en kunnskapskonkurranse.

Det var store gnisninger også mellom de to i løpet av tiden på gården, og ingen av dem la skjul på at de ikke likte hverandre.

TV2