Arrangørene av Bruce Springsteen-konserten i Granåsen sist tirsdag har begynt evalueringen av arrangementet.

- Vi lover å gjøre alt vi kan for å få til en storkonsert i Granåsen neste år. Samarbeidspartnerne i Live Nation var i Granåsen sist tirsdag, så jobben med ny konsert startet idet Bruce gikk av scenen, sier Vanebo.

Han kan imidlertid ikke si hvilken artist eller gruppe som kommer.

- Hver gang vi snakker med Live Nation prater vi om navn vi ønsker oss til byen, men å booke artister er en konstant prosess som plutselig løser seg. For litt over 3 måneder siden dukket jo muligheten for Springsteen opp, og da slo vi til.

Takkemail fra managementet

Spesielt hva gjelder lyd og sikt til scenen, har skianlegget i Granåsen fungert godt, opplyser arrangøren.

- De jeg snakket med som var på konserten i Oslo to dager etter, fortalte meg at det spesielt var to ting som var bedre i Granåsen. Det var det visuelle og det audielle. Granåsen er jo et amfi, så alle ser hva som foregår på scenen. Skogen rundt fungerer som et slags lydfilter. Slik unngår man at lyden blir slått tilbake, som kan være tilfellet på en en stadionkonsert, sier Vanebo.

Også Springsteens management var fornøyde. Vanebo refererer til en takkemail fra Springsteens områdesjef Gus Gomez.

- De takket for en fantastisk opplevelse og skrev at de håper vi ses igjen.

Utarbeider ny logistikkplan

Vanebo omtaler forholdene i Granåsen som «konsertmessig perfekte», men forteller at logistikken skal bedres til neste gang.

- Vi har så smått kikket på ny logistikkplan, og har begynt å simulere den på data. Vi så korken på veit ut, så det var alt på agendaen samme kveld.

I etterkant av konserten møtte Trondheim Concerts kritikk for utslippet fra konserten. Vanebo forteller at de neste gang skal justere utgangen og dele opp køene, slik at de som skal til Heimdal og Byåsen ikke havner sammen med shuttlebusspassasjerene til sentrum.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

- Vi lover å gjøre alt vi kan for å få til en storkonsert i Granåsen neste år, sier Stein Vanebo. Foto: Morten Antonsen
Utslipp: Etter kritikk av utslippen lager Trondheim Concerts ny logisitkkplan. Foto: Rune Petter Ness