Den siste uken har det vært stor dramatikk på «Farmen» på TV2.

I søndagens utgave av realityprogrammet måtte ørlendingen Finn Olav Odde (56) ut i tvekamp. Motstanderen var Reidar Andre Grøset (43) fra Fannrem, og ettersom Grøset var andrekjempe fikk han velge grenen. Han valgte øksekast.

Odde trengte bare to kast (av tre) for å danke ut Grøset, som bommet med begge sine forsøk og måtte reise hjem.

Hele 944 000 tv-seere fikk med seg trønderduellen søndag, og seerandelen var på 45,8 prosent. Det gjør programmet til det nest mest sette på norsk tv i forrige uke.

Må skjerme barnebarna

Forrige mandag ble ørlendingen kalt en ynkelig og motbydelig mann av sunnmøringen Olav Harald Ulstein (51). Ulstein reagerte på at Odde valgte kunnskap som konkurransegren i tvekampen for å slå ut Frank Tore Aniksdal.

I etterkant av episoden fortalte Odde til adressa.no at han synes på Ulstein for alle reaksjonene han må tåle etter angrepet. Språkbruken har vært så kraftig at barnebarna nå blir skjermet fra å se de verbale angrepene mot bestefaren.

«Nytt på nytt» fortsatt størst

Også mandag og onsdagens utgave av serien hadde mange seere. 863 000 seere så mandagsutgaven og 828 000 seere så på tv-programmet onsdag. Det tilsvarer en seerandel på 46,3 og 44,5 prosent.

Onsdag ble Odde valgt til førstekjempe, noe han likte dårlig.

- Det er bullshit, sa han.

Som så ofte tidligere var «Nytt på nytt» på NRK1 også i forrige uke det mest sette tv-programmet. Jon Almaas og hans team ble sett av 1 128 000 seere, noe som sikret en seerandel på 61 prosent.